LOADING
PREV
NEXT
http://bf-consulting.ro/topcreditsolution/modules/mod_image_show_gk4/cache/consgk-is-338.png
http://bf-consulting.ro/topcreditsolution/modules/mod_image_show_gk4/cache/nev_persgk-is-338.png
http://bf-consulting.ro/topcreditsolution/modules/mod_image_show_gk4/cache/businessgk-is-338.png

Consultanta financiar bancara pentru investitii

Top Advisor este singura companie prezenta in piata din Romania care ofera conceptul de consultanta completa , indiferent de tipul clientului si de serviciul solicitat.

Credite de consum garantate si negarantate

Creditul de nevoi personale negarantat este imprumutul la care solicitantul nu trebuie sa justifice modul in care foloseste banii. Pentru a obtine sume mai mari de 15 000 EUR, solicitantii trebuie sa garanteze imprumutul cu o garantie reala imobiliara, accesand astfel un credit de consum garantat cu ipoteca.

Credite pentru capital de lucru

Creditul pentru capital de lucru este oarecum asemanator liniei de credit, banii avand aceasi destinatie, insa spre deosebire de acesta, in cazul creditului normal veti plati ratele inca din prima zi si nu doar atunci cand cheltuiti banii. Acest imprumut se acorda in medie pentru 3-5 ani

Despre noi

Top Advisor este o societate de intermediere pentru creditele destinate persoanelor fizice si juridice. In baza parteneriatelor incheiate cu insitutiile financiar-bancare si non-bancare din Romania, Top Advisor asigura servicii de intemediere pentru obtinerea creditelor la cele mai bune costuri posibile .

Incepand cu anul 2014 , Top Advisor vine in sprijinul clientilor persoane fizice, adaugand pentru creditele ipotecare/prima casa posibilitatea consilierii in vederea alegerii locuintei visate. Toate ofertele imobiliare din portofoliul Top Advisor provin direct de la proprietari si contin doar informatii reale .

Va oferim:

  •  Servicii de calitate
  •  Credite fara taxe ascunse
  •  Rapiditate in analiza dosarului de credit
  •  Consultanta pentru identificarea locuintei la pretul corect
  •  Asistenta pana la obtinerea creditului si semnarea contractului de credit
  •  Confidentialitate asupra tranzactiilor

DE CE TOP ADVISOR ?

Top Advisor este singura companie prezenta in piata din Romania care ofera conceptul de consultanta completa , indiferent de tipul clientului si de serviciul solicitat.

"Nu putem vorbi de consultanta completa daca toate nevoile clientului nu sunt integrate in sistemele proprii"