LOADING
PREV
NEXT
http://bf-consulting.ro/topcreditsolution/modules/mod_image_show_gk4/cache/consgk-is-338.png
http://bf-consulting.ro/topcreditsolution/modules/mod_image_show_gk4/cache/nev_persgk-is-338.png
http://bf-consulting.ro/topcreditsolution/modules/mod_image_show_gk4/cache/businessgk-is-338.png

Consultanta financiar bancara pentru investitii

Top Advisor este singura companie prezenta in piata din Romania care ofera conceptul de consultanta completa , indiferent de tipul clientului si de serviciul solicitat.

Credite de consum garantate si negarantate

Creditul de nevoi personale negarantat este imprumutul la care solicitantul nu trebuie sa justifice modul in care foloseste banii. Pentru a obtine sume mai mari de 15 000 EUR, solicitantii trebuie sa garanteze imprumutul cu o garantie reala imobiliara, accesand astfel un credit de consum garantat cu ipoteca.

Credite pentru capital de lucru

Creditul pentru capital de lucru este oarecum asemanator liniei de credit, banii avand aceasi destinatie, insa spre deosebire de acesta, in cazul creditului normal veti plati ratele inca din prima zi si nu doar atunci cand cheltuiti banii. Acest imprumut se acorda in medie pentru 3-5 ani

Info cariera

BF TOP ADVISOR isi doreste un personal de calitate si foarte motivat. De aceea, pune la dispozitia angajatiilor sai posibilitatea de a face parte dintr-un plan de cariera extrem de atractiv.

Nivelul 1 – Consultant Financiar

Nivelul 2 – Coordonator Echipa

Nivelul 3 -  Manager de Vanzari

Nivelul 4 – Coordonator Retea Vanzari

Nivelul 5 – Partener francizat

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre acest frumos plan de cariera va rugam sa nu ezitati sa ne contactati:

0314380234 sau 0761170668 sau prin e-mail la adresa:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.