LOADING
PREV
NEXT
http://bf-consulting.ro/topcreditsolution/modules/mod_image_show_gk4/cache/consgk-is-338.png
http://bf-consulting.ro/topcreditsolution/modules/mod_image_show_gk4/cache/nev_persgk-is-338.png
http://bf-consulting.ro/topcreditsolution/modules/mod_image_show_gk4/cache/businessgk-is-338.png

Consultanta financiar bancara pentru investitii

Top Advisor este singura companie prezenta in piata din Romania care ofera conceptul de consultanta completa , indiferent de tipul clientului si de serviciul solicitat.

Credite de consum garantate si negarantate

Creditul de nevoi personale negarantat este imprumutul la care solicitantul nu trebuie sa justifice modul in care foloseste banii. Pentru a obtine sume mai mari de 15 000 EUR, solicitantii trebuie sa garanteze imprumutul cu o garantie reala imobiliara, accesand astfel un credit de consum garantat cu ipoteca.

Credite pentru capital de lucru

Creditul pentru capital de lucru este oarecum asemanator liniei de credit, banii avand aceasi destinatie, insa spre deosebire de acesta, in cazul creditului normal veti plati ratele inca din prima zi si nu doar atunci cand cheltuiti banii. Acest imprumut se acorda in medie pentru 3-5 ani

Post dorit
Invalid Input
Nume complet (*)
Invalid Input
Adresa (*)
Invalid Input
Telefon mobil (*)
Invalid Input
E-mail (*)
Invalid Input
Educatie (*)
Invalid Input
Institutie, specializare si anul absolvirii
Incarca CV
Invalid Input
Antispam (*) Antispam
Invalid Input

Cariere

Succesul companiei noastre se datoreaza unei echipe tinere de profesionisti pasionati si dedicati activitatii lor. Daca doriti sa va alaturati unei astfel de companii cu spirit de echipa si atitudine de invingator, noi va asteptam cu oportunitati de dezvoltare si va asiguram sprijinul nostru pentru fiecare idee inovatoare. Pentru a descoperi cum este sa faci performanta in domeniul Consultantei Financiare prin pasiune, munca si responsabilitate, va rugam sa ne trimiteti un e-mail, completand formularul alaturat.