LOADING
PREV
NEXT
http://bf-consulting.ro/topcreditsolution/modules/mod_image_show_gk4/cache/consgk-is-338.png
http://bf-consulting.ro/topcreditsolution/modules/mod_image_show_gk4/cache/nev_persgk-is-338.png
http://bf-consulting.ro/topcreditsolution/modules/mod_image_show_gk4/cache/businessgk-is-338.png

Consultanta financiar bancara pentru investitii

Top Advisor este singura companie prezenta in piata din Romania care ofera conceptul de consultanta completa , indiferent de tipul clientului si de serviciul solicitat.

Credite de consum garantate si negarantate

Creditul de nevoi personale negarantat este imprumutul la care solicitantul nu trebuie sa justifice modul in care foloseste banii. Pentru a obtine sume mai mari de 15 000 EUR, solicitantii trebuie sa garanteze imprumutul cu o garantie reala imobiliara, accesand astfel un credit de consum garantat cu ipoteca.

Credite pentru capital de lucru

Creditul pentru capital de lucru este oarecum asemanator liniei de credit, banii avand aceasi destinatie, insa spre deosebire de acesta, in cazul creditului normal veti plati ratele inca din prima zi si nu doar atunci cand cheltuiti banii. Acest imprumut se acorda in medie pentru 3-5 ani

SERVICII PERSOANE FIZICE

CREDITE CU SCOP LOCATIV: IPOTECARE/PRIMA CASA – COMPLETATE DE SERVICII DE IDENTIFICARE IMOBIL SI ASISTENTA PROCEDURALA IN VEDEREA DERULARII TRANZACTIEI

Prima Casă este un program al guvernului României, lansat la data de 20 mai 2009, destinat sprijinirii persoanelor care achiziționează o locuință. Prin acest program, guvernul garantează 80% ( de inlocuit cu 50%) din valoarea împrumutului pentru cumpărarea locuinței

Valoarea maximă a creditului este de echivalentul in lei a 57 000 de euro pentru locuinte vechi si echivalentul in lei a 66500 EUR pentru locuinte noi ( de adaugat “ a caror autorizatie de constructive nu este mai veche de aprilie 2010”) , iar pentru beneficiari nu există limită de vârstă

Creditul Prima Casa reprezinta un credit acordat in lei in vederea:

1.achizitionarii unei locuinte finalizate;

2.achizitionarii unei locuinte nefinalizate, aflate in diverse stadii de constructie, dar ce urmeaza a se achizitiona imediat dupa finalizarea ei (banca va emite o promisiune unilaterala de creditare);

3.constructia unei locuinte.

Clientii eligibili pentru creditul Prima Casa sunt persoanele care fie nu detin in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia nicio locuinta, indiferent de modul si de momentul in care a fost dobandita, fie detin in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia cel mult o locuinta, dobandita prin orice alt mod decat prin Programul Prima Casa, in suprafata utila mai mica de 50 mp.

Perioada de creditare este de minim 120 luni si maxim 360 luni. Veniturile acceptate pentru credite Prima Casa sunt cele standard acceptate de banci: venituri din salarii, pensii, drepturi de autor, rente viagere, dividende, activitati independente, diurne personal navigant, cu exceptia veniturilor din chirii.

Exemplu de calcul:

Valoare credit: 221 000 lei
Avans client: 11 631 lei
Valoare tranzactie: 232 632 lei
Rata lunara (comision FNGCIMM inclus) : 1174 lei
Perioada 360 luni

CREDITARE IN SISTEM LEASING FARA ANALIZA

Fiind un leasing operational, nu necesita scoring de tip bancar, nu afecteaza gradul maxim de indatorare al clientului si poate fi accesat de catre oricine, indiferent de nivelul de venit sau gradul sau de indatorare, persoana fizica sau juridica.

Rata fixa pe toata durata contractului

Stii de la bun inceput cat vei plati pe toata durata contractului. Ratele sunt fixe in euro pe toata durata contractului, singurele modificari posibile putand fi induse de schimbari ale cadrului legislativ privind regimul de impozitare al autovehiculelor.

Disponibil pentru autovehicule noi sau rulate

Sistemul de leasing operational este disponibil pentru autoturisme si autoutilitare de pana la 3.5 tone GVW noi sau rulate.

Prima optiune la achizitie

In temeiul OG51/1997, este garantat Locatarului in mod explicit in corpul contractului dreptul de prima optiune privind achizitia autovehiculului la finele duratei contractuale.

CREDITE DE CONSUM GARANTATE SI NEGARANTATE

Creditul de nevoi personale negarantat este imprumutul la care solicitantul nu trebuie sa justifice modul in care foloseste banii. Pentru a obtine sume mai mari de 15 000 EUR, solicitantii trebuie sa garanteze imprumutul cu o garantie reala imobiliara, accesand astfel un credit de consum garantat cu ipoteca.

Solicita credit
Nume
Invalid Input
Judet
Invalid Input
Adresa e-mail
Invalid Input
Antispam (*) Antispam
Invalid Input
Prenume
Invalid Input
Numar de telefon
Invalid Input
Mentiuni
Invalid Input